KONTAKTNI PODATKI

Za vse ki želite izvedeti še več o plantasalvi ali jo želite kupiti :
Generalni uvoznik za Slovenijo je podjetje:
Zeleni Hit d.o.o Ljubljana
g. Darko Malovrh

za dodatne Informacije pa vam tudi sam stojim na razpolago :

telefon: +386 41 664917
gric37@gmail.com

petek, 6. maj 2011

Lastnosti Plantasalve in njeni učinki

Plantasalva je ferment iz epifitske flore iz bioliško pridelanih zelišč. Glavne naloge Plantasalve so, da boljša absorbcijo hranil,čvrsti rastlino,ter pretvori nedostopnost hranil, v rastlini dostopno. Za zaščito in odpornost rastlin so soodgovorni mikroorganizmi rastlinske površine,tako imenovana epifitska flora.
Plantasalva ima 2 x delovanje in sicer :
-Preko mikroorganizmov
-preko učinka zelišč
Tukaj so vidne razlike korenin rastlin ki so bile zalite z Plantasalvo in brez


Pri paradizniku je proizvajalec Istvan Szabo dejal: Plesen je preteklost, nimam karencne dobe boljši okus, boljše oblikovani sadeži in vskladiscenje paradiznika se podalša


DOZIRANJE:
Pri presajanju mladih rastlin: 5% raztopina vode in Plantasalve
Zalivanje ali škropljenje: 1% raztopina 3 x škropljenje na periodo vegetacije
V naravi-polju: 3 x škropljenje 5-7 lit na ha glede na letino -žetev
Pri steklenjakih oz plastenjakih se lahko tudi zaliva kapljic no ali z meglico. Pri vecjih proizvajalcih paprike in paradižnika so kapljično zalivali v začetku 2 lit na 10.000 lit vode večkrat(1 x tedensko)
nato pa so zmanjšali in mešali samo 1 lit na 10.000 lit vode
PODROĆJE UPORABE PLANTASALVE:
vrtnarije,vinogradi,sadovnjaki, domači vrtovi,vrtne ter sobne rastline,priprava komposta,govejega in konjskega gnoja,ter tudi v kombinaciji z kalcijem koralnih alg in kameno moko.
PLANTASALVA NI GNOJILO
Plantasalva ima fungicidni učinek in zmanjuje porabo drugih gnojil in škropiv. Ne sme se mešati skupaj z drugimi fungicidi. Prvo se poškropi z Plantasalvo in v kolikor je res potrebno po 10 dneh z škropivom.
Plantasalva se meša z vodo in sicer 1 lit je za 100 lit vode.
Pakiranje in cena:
1 lit = 15,-€
5 lit = 60,-€

Ni komentarjev:

Objavite komentar